Bloggen Bokforlaget

 

   

Moderne verden, moderne muligheter

Det har aldri vært enklere å få tak på god informasjon enn nå i det 21. århundret. Kunnskap er overalt, og alle med interesse for personlig utvikling kan nå nye høyder på utrolig kort tid. Dermed fryder det hjertet å se at unge mennesker velger kunnskap og intelligens, mens mange av deres jevnaldrende kaster bort livet sitt på tåpelige hobbyer og destruktiv adferd. Bokforlaget er en blogg som har vokst til å bli et eget bokforlag – hvor heftig er ikke det? Bloggen handler om bøker og forlagsbransjen generelt, men med såpass mange lesere har de tre karene bak nettstedet altså bestemt seg for å også gi ut egne bind. Bokforlaget holder til i Stavanger, og har anbefalt en rekke gode bøker gjennom tidene. Bøker som har blitt kjøpt av utallige lesere. Dermed var det duket og klart for å ta imot manus og gi ut bøker på egen hånd. Det er et veldig lite forlag, men med tiden vil de sikkert vokse. Dette fordi de ikke er avhengig av foreninger og annet svada – her fører man enkelt nok en blogg, og deler sine tanker med omverdenen. Skjønnlitteratur, barnebøker og biografier skal gis ut etter hvert, og allerede nå får du kjøpt enkelte av deres bøker både hos Ark, Norli og på Bokklubben.no.  

Bruk mulighetene – bli en forfatter

Ved hjelp av slike små forlag som Bokforlaget, kan kommende forfatterspirer starte en fantastisk karriere uten å «selge seg». For mange vet at man må bøye seg etter de store forlagenes retningslinjer og foretrukne sjangere for å lykkes. De som vil holde seg «ekte» og skrive om ting de brenner for, bør altså oppsøke mindre forlag. Bokforlaget i Stavanger har gitt mange unge forfattere muligheten til å nå ut til et bredt publikum uten å måtte redigere sine bøker i det hele tatt. Har du et ferdigskrevet manuskript, er det bare å sende det over til Bokforlaget og vente på svar. De mottar prosa, lyrikk og annen skjønnlitteratur med glede.  

Hold deg oppdatert på bransjen

Uansett om du skriver bøker eller ei, er det lurt å skrive seg opp på nyhetsbrev fra Bokforlaget. Bloggen tar for seg viktige tema i forlagsbransjen, og kommer ofte med anmeldelser av spennende bøker. Få med deg deres artikler, som er upartiske og direkte. Bokforlaget er ikke redde for å si det de mener, og det er nettopp derfor de har fått såpass mye oppmerksomhet. De kjemper mot monopolet, og vil gjøre det enklere å bli forfatter i det 21. århundret. Bokforlaget var blant de første til å peke ut av de store norske forlagene har en nærmest urokkelig hånd rundt strupen på bokhandlerne her i landet, med en markedsandel på nesten 80 %. Det er moro å se at unge forlag kjemper mot de store haiene i bransjen, og utvikler seg i eget tempo, med gode bøker på rad og rekke.