Spill som er inspirert av bøker og historier

Dette finnes en rekke spill som er inspirert av bøker og historier. Vi kjenner alle følelsen av å bli skikkelig oppslukt av en god bok. Dette er også en følelse du kan få av spilleautomater. Thunderkick er en leverandør som helt klart ikke har glemt å fortelle historier i sine spennende, eventyrlignende og mesterlige utførte spilleautomater.

En rekke fortellinger og historier

Thunderkick tilbyr en rekke spilleautomater som er basert på ulike fortellinger, for eksempel myten om den avskyelige snømannen. Dette er et eventyr, men også en mulighet til å høre en historie samtidig som du kan vinne penger. Du kan også bli kjent med en kvinnelig jeger som er ute på jakt i The Falcon Huntress! Det blir spennende!

Hvis du er en person som liker en heftig romanse kan du prøve deg på spilleautomaten Full Moon Romance. Vi er sikre på at du kommer til å elske det 50-talls inspirerte designet. Dette er en verden det er lett å leve seg inn i. Har du et ønske om å dra tilbake i tid, prøv Turning Totems!

Utradisjonell historiefortelling

Thunderkick som tilbyr spilleautomater, har en utradisjonell måte å fortelle historier på. Spillene som tilbys er designet slik at de forteller en historie i seg selv, enten det er en videoautomat, en spilleautomat eller har en progressiv jackpot. Sammenhengen mellom symbolene kan gi deg mye! Spenning og mystikk er jo også en stor del av din spillopplevelse, ikke sant?

Vi er vant med måten media portretterer historiefortellinger, enten ved å lese ei bok, se en film eller sitte rundt et bål og høre på skumle historier. Hvorfor ikke oppleve en utradisjonell måte å bli fortalt ting på? Du kommer til å elske subtiliteten, fortellingene og spenningen bak historiene som blir fortalt gjennom Thunderkick sine spilleautomater!